انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

عارف: تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است

عارف معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: دیپلماسی کار سخت و پیچیده‌ای در احقاق حق ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی دشمن دارد، اما با وجود همه پیچیدگی‌ها و مشکلات، تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف در ابتدای جلسه ستاد ملی بازسازی که به ریاست وی و با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، نقش ولایت در طول تاریخ انقلاب اسلامی و بویژه در دو سال اخیر برای عبور از بحران‌ها و توطئه‌های دشمنان را خاص، مهم و راهبردی توصیف کرد.

وی افزود: نگاه راهبردی امام شهید انقلاب اسلامی به مسایل کشور و فرماندهی مقتدرانه و حکیمانه آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در شرایط جنگی، نشان از نقش و جایگاه با اهمیت ولایت است که ضامن اقتدار، امنیت و آینده روشن ایران است.

معاون اول رئیس‌جمهوری با قدردانی از حضور ۹۰ شبی مردم در خیابان‌ها، اظهار کرد: مردم با حمایت قاطع از ایران و نظام در برابر دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی، تحریم‌ها، فشارها، فتنه‌انگیزی‌ها و تفرقه‌افکنی‌های دشمنان و حضور مستمر در خیابان‌ها به خصوص بعد از حوادث دی‌ماه یک اتفاق شگفت‌انگیز را شکل دادند.

وی ادامه داد: یک دلیل مهم عملکرد اقتصادی مناسب کشور در دو جنگ اخیر، نقش سازنده و مثبت مردم در مدیریت صحیح منابع و صرفه‌جویی‌ها بوده است. باید قدر این مردم را بدانیم و همسو با آنان در مسیر مطالباتشان حرکت کنیم. ما خدمتگزار و نوکر مردم هستیم البته نباید در شعار بگوییم نوکر مردم هستیم، اما در عمل برای مردم آقایی کنیم. همه دولتمردان باید در عمل اثبات کنند که خدمتگزار و نوکر مردم هستند.

معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به اقدامات نیرو‌های مسلح ایران در میدان از شجاعت آنان در برابر دشمنان قدردانی کرد و گفت: رزمندگان با استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته که در راستای راهبرد‌های پیشرفت علمی امام شهید انقلاب بوده است، توانستند اقتدار و عظمت ایران را به دشمن اثبات کنند.

عارف تأکید کرد: بخش دیپلماسی نیز کار سخت و پیچیده‌ای در احقاق حق ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی دشمن دارد، اما با وجود همه پیچیدگی‌ها و مشکلات، تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است.

وی با قدردانی از اقدامات رئیس‌جمهوری در دو سال گذشته، گفت: رئیس‌جمهوری نگاه خالصانه، وفادارانه و بسیار قوی نسبت به انقلاب، نظام و کشور دارد که انصافا این نگاه بی‌نظیر است. مواضع صریح و عملکرد ایشان در دفاع از کشور مایه افتخار است. دکتر پزشکیان در دو سال گذشته به عنوان رئیس‌جمهوری بسیار خوش درخشیده و حضور او مایه قوت قلب اعضای دولت و ایجاد آرامش، وفاق و انسجام در کشور است.

عارف با انتقاد از برخی عملکرد‌ها در حوزه رسانه، تصریح کرد: موفقیت‌های متعددی در حوزه‌های مختلف در کشورمان حاصل شده است، اما در بیان روایت مناسب از این دستاورد‌ها موفق نبوده‌ایم و همچنین نتوانسته‌ایم روایت خوب و درستی از جنگ نیز ارائه دهیم بنابراین لازم است که رویکرد رسانه‌ای را در روایت از دو جنگ اخیر و به خصوص کودتای ۱۴۰۴ اصلاح کنیم.

وی افزود: امروز کاملا روشن شده براندازی، راهبرد سازمان‌های جاسوسی سیا و موساد درباره ایران است. آنان این موضوع را کتمان نکرده و بلکه اعتراف هم کرده‌اند برای ایجاد بحران در ایران، هر اقدامی انجام داده‌اند؛ بنابراین دولت و مجموعه حاکمیت برای تقویت حوزه رسانه برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد.

بررسی راهکار‌های تسهیل و استمرار تجارت خارجی

همچنین جلسه ستاد ملی گذر (ترانزیت) که به ریاست عارف برگزار و راهکار‌های تسهیل و استمرار تجارت خارجی کشور بررسی شد.

اعضای این جلسه پس از بحث و تبادل نظر، تصمیماتی در زمینه تسهیل تجارت خارجی اتخاذ و معاون اول رئیس‌جمهوری نیز دستوراتی در این زمینه صادر کرد.

وی با اشاره به اقدامات دولت در مدیریت کشور و تامین کالا‌های اساسی در شرایط جنگی، گفت: باید تصمیمات و عملکرد‌های موفق در شرایط اضطرار که موجب بهبود شرایط و تسهیل امور شد، در شرایط غیراضطرار هم انجام دهیم تا مردم بهتر به کسب و کار خود بپردازند.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین با حضور در سازمان امور مالیاتی کشور، بازدید از بخش‌های مختلف این سازمان و دریافت گزارش از رئیس سازمان، دستوراتی برای بهبود امور صادر کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عارف مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار